Termeni si conditii

  • Home
  • Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII APLICABILE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI GRĂDINIȚA TINKERBELL

Ultima actualizare: Octombrie 2023

Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este importantă pentru noi, prin urmare acordăm o atenție deosebită protejării datelor personale ale tuturor celor cu care derulăm operațiuni comerciale, precum și a  vieții private a vizitatorilor care accesează site-ul TINKERBELL, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, din data de 27 aprilie 2016 în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date („GDPR”)

Utilizarea și vizitarea site-ului www.gradinitaingerasii.ro, (numit în continuare Site-ul) este guvernată de conținutul acestor Termeni și Condiții, (numite în continuare Termeni & Condiții). Prin accesarea și navigarea pe Site confirmați faptul că ați citit și sunteți de acord cu acești Termeni & Condiții.  Puteți imprima și păstra o copie a acestor Termeni & Condiții, care are au valoare de agreement între GRADINITA INGERASII(numită în continuare INGERASII) și dumneavoastră și care nu poate fi  modificat fără acordul nostru prealabil. TINKERBELL își rezervă dreptul de a modifica acest document și este de datoria dumneavoastră. să verificați în mod regulat Termenii & Condițiile și să luați cunoștință de modificările intervenite.

Pentru a înțelege modul în care sunt tratate datele dumneavoastră. personale, vă rugăm să citiți cu atenție și Politica de Confidențialitate INGERASII. Prezenta Politică reprezintă modul în care compania noastră înțelege și respectă principiile de protecție a datelor personale, precum și drepturile de care beneficiați cu privire la modul în care informațiile dumneavoastră sunt utilizate în cadrul proceselor noastre de afaceri.

  1. ACURATEȚEA INFORMAȚIILOR ȘI RENUNȚAREA LA RĂSPUNDERE

 

1.1. INGERASII își propune să se asigure că toate informațiile de pe Site sunt corecte. Cu toate acestea, Site-ul și materialele disponibile pe acest site sunt furnizate numai în scopuri informative generale și nu sunt destinate să furnizeze informații complete sau îndrumări cu privire la subiectele acoperite. Înainte de a încheia un contract bazat pe sau în legătură cu informațiile de pe acest site, trebuie să obțineți informații complete de la organizația sau persoana cu care stabiliți contractul. INGERASII nu este responsabil pentru informațiile furnizate de orice terță parte în legătură cu un astfel de contract.

1.2. Prin vizitarea Site-ului recunoașteți că orice asumare a încrederii pentru orice informație sau orice alt material conținut pe acest Site este în întregime pe propriul dumneavoastră risc și toate celelalte garanții, angajamente, condiții și termeni, exprese sau implicite (inclusiv, fără limitare, în ceea ce privește calitatea, gradul de adecvare pentru utilizare, performanța sau adecvarea scopului) în ceea ce privește Site-ul sunt astfel excluse în cea mai mare măsură permisă de lege.

1.3. Admiteți că nu putem garanta că Site-ul va fi întotdeauna disponibil pentru dumneavoastră., datorită naturii internetului. În plus, recunoașteți faptul că site-ul poate fi indisponibil din motive de întreținere, dar, acolo unde este posibil, vom efectua o astfel de întreținere în afara orelor de funcționare principale și vom încerca să minimizăm perioada de orice întrerupere.

  1. CODUL DE CONDUITĂ

 

2.1. Sunteți de acord să vă asigurați că detaliile pe care ni le furnizați prin intermediul Site-ului sunt corecte și să ne informați cu promptitudine dacă vreunul dintre detaliile pe care ni le-ați furnizat despre dumneavoastră. se schimbă.

2.2. Dacă accesați orice parte a site-ului, sunteți de acord:

2.2.1. să nu folosiți site-ul în așa fel încât să perturbați, să interferați sau să restrângeți utilizarea Site-ului de alți utilizatori terți;

2.2.2. să vă asigurați că orice materiale încărcate, afișate sau transmise de dumneavoastră. prin sau pe Site nu sunt false, ofensatoare, defăimătoare, amenințătoare, obscene, ilegale și nu încalcă sau încalcă drepturile oricărei persoane oriunde în lume și renunță la orice drepturi morale cu privire la astfel de materiale;

2.2.3. să nu revizuiți, să decompilați, să copiați sau să adaptați orice software sau alt cod sau script care fac parte din Site și nici să încercați să transmiteți pe sau prin Site orice informație care conține un virus, vierme, cal troian sau alte componentă perturbatoare;

2.2.4. să nu trimiteți un e-mail „spam” sau orice corespondență nesolicitată care nu are legătură cu activitățile INGERASII, la orice adresă disponibilă pe Site;

2.2.5. să nu schimbați, să modificați, să ștergeți, să interferați sau să utilizați în mod incorect datele conținute pe Site introduse de sau referitoare la orice utilizator terț al Site-ului.

2.3. Dacă suferim pierderi din cauza încălcării de către dumneavoastră. a acestor Termeni de utilizare, sunteți de acord să ne despăgubiți pe deplin pentru orice pierdere.

2.4. Trebuie să vă asigurați că aveți o protecție adecvată împotriva virușilor de calculator, a viermilor, a cailor troieni sau a altor obiecte de natură distructivă în timp ce utilizați internetul și că conexiunea dumneavoastră. la Site este sigură.

 

  1. LINKURI ȘI FORMULARELE DE MESAJE

 

3.1. Site-ul poate include legături hipertext la site-uri web ale unor terțe părți. INGERASII nu este responsabil pentru și nu poate acorda garanții cu privire la conținutul sau disponibilitatea materialelor de pe orice site terț.

3.2. ORICE OPINII EXPRIMATE PE FORMULARELE DE MESAJ NU SUNT ÎN MOD NECESAR CELE ALE TINKERBELL.

 

  1. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

 

4.1. INGERASII este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală referitoare la conținutul acestui Site, inclusiv, fără a se limita la, articole, text, fotografii, ilustrații, clipuri audio și video, mărci comerciale, embleme și modele.

4.2. Nicio secțiune din conținutul de proprietate intelectuală al acestui site nu poate fi reprodusă, distribuită sau publicată sub nicio formă sau prin niciun mijloc, fără acordul prealabil scris al INGERASII. Prin urmare, vizitatorii site-ului trebuie să înțeleagă și să consimtă să nu modifice, să vândă, să distribuie sau să creeze lucrări/opere/ derivate, pe baza imaginilor și a informațiilor publicate pe acest site.

4.3. Puteți tipări extrase de conținut de pe Site sau oricare dintre pagini doar pentru interesul dumneavoastră. personal, dar nu și pentru alte scopuri.

4.4. Puteți face o copie temporară a acestor pagini pentru scopul vizualizării paginii din aplicația de browser, dar nu aveți permisiunea de a copia, reproduce sau redistribui conținutul acestor pagini, în întregime sau pe părți, fără consimțământul scris al INGERASII.

4.5. Toate celelalte drepturi sunt rezervate.

 

  1. PROTECȚIA DATELOR

 

5.1 PRIN FOLOSIREA ACESTUI SITE, VĂ DAȚI CONSIMȚĂMÂNTUL CA INGERASII SĂ PROCESEZE ORICE DATĂ PERSONALĂ NE ÎNCREDINȚAȚI, INCLUZÂND ORICE DATĂ CLASIFICATĂ DE REGULAMENTUL UE 679/ 2016 CA DATĂ CU CARACTER PERSONAL SENSIBILĂ, ÎN CONCORDANȚĂ CU POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE TINKERBELL.

 

  1. ALTE CONDIȚII

 

6.1. Acești Termeni & Condiții nu trebuie să afecteze orice altă relație contractuală cu INGERASII, sau orice altă politică INGERASII.

 

  1. CUM NE CONTACTAȚI

 

7.1. OPERATORUL DE DATE PERSONALE ESTE INGERASII, instituție educațională, cu sediul în Strada Darzului, Nr. 10 B – Pitesti

Romania

7.2. DATE DE CONTACT PENTRU PROBLEME LEGATE DE PROTECȚIA DATELOR

Vizitatorii site-ului au posibilitatea de a comunica în orice moment pentru orice subiect legat de prezentele Termene și Condiții, utilizând datele de contact de mai jos: venera_isaroiu@yahoo.com

Adresă de corespondență: Strada Darzului, Nr. 10 B – Pitesti